top of page
AndyA.jpg

"Man keder sig aldrig i Martins selskab! Igennem en årrække har jeg haft fornøjelsen af at diskutere og udvikle analyse -og strategiprojekter med Martin. Hans meget stærke faglige ballast og fokus kombineret med et bredt udsyn og perspektiv bidrager altid til at sætte den innovative barre højt. Han er en fængende oplægsholder, som på næsten 

performance-agtig måde fanger sine tilhørere ind i fortællinger om risici og muligheder

i fremtidens konkurrence- og bæredygtige velfærdssamfund."

Andy Andresen, Fhv. Udviklingschef, FTF

Nytårskur__J4A1195_udvaelgelse.jpg

FOREDRAG

Vores eksperter og analytikere er erfarne oplægs- og foredragsholdere og stiller ofte op til foredrag, konferencer og seminarer om temaer indenfor vores ekspertise.

Ikke helt hvad du var på udkig efter? Grib fat i os!
Vi skræddersyr selvfølgelig vores foredrag til dit konkrete behov og event.

FREMSKRIDT!

21 grunde til du hellere vil leve i 2021!

Er du træt af Covid-19? Har du fået nok af 2020? Og trænger du, din organisation og medarbejdere til et skud optimisme og tiltro til fremtiden? Så er dette foredrag noget for dig.

Med stor fortælletrang, tager Martin M.B Rasmussen, CEO for Nordic Model Institute, sit publikum med på en medrivende, faktamættet tour de force fra velfærdstatens velmagtsdage til dagens Danmark.

Hvad end det gælder levetid, sundhed, frihed, fritid, arbejde, uddannelse, viden, velstand, velfærd, økonomi, ligestilling, integration, bæredygtighed og livskvalitet, er Danmark idag et langt bedre sted at være for langt de fleste danskereIkke alene har Danmark gjort umådelige fremskridt. Det er muligvis også et af verdens bedste lande at leve i netop nu. 

Så kickstart jeres 2021 med "det store overblik" over Danmarks fantastiske udvikling fra 1970 til 2020 - og troen på, at de næste 50 år nok skal blive endnu bedre!   

Billede af Febiyan
bottom of page