top of page
Nytårskur__J4A1187_udvaelgelse.jpg

HVEM VI ER?

 

Nomo - Nordic Model Institute samler og samarbejder med førende danske, Nordiske og internationale eksperter, ledere og beslutningstagere indenfor bl.a. politik, erhvervsliv, forskningsverdenen og medier.

Vores egne eksperter besidder en bred faglig og professionel baggrund,  alsidige og dynamiske kompetenceprofiler og uddannelser indenfor bl..a. økonomi,  politisk økonomi,  ledelse, business,  kommunikation, journalistik, filosofi og mere.

LASSE TRAP-HINGE
Cand. Polit

 

Økonomisk Analytiker

 

Lasse Trap-Hinge er cand. polit. fra Københavns Universitet. Lasse har  stor interessere  i økonomisk analyse, økonometrisk analyse, dataanalyse  samt datavisualisering og formidling. Han har bl.a. en baggrund fra Dansk Industri.

VORES PRÆSIDIUM
People: Team

VORES TEAM

MARTIN MØLLER BOJE RASMUSSEN
PHD

 

Adm. direktør  og grundlægger 

 

Martin Møller Boje Rasmussen er grundlægger og CEO for Nordic Model Institute. Han har en PhD i politisk økonomi fra CBS og er en anerkendt ekspert i den Danske og Nordiske samfunds- og konkurrenceodel. Han er rutineret oplægs- og foredragsholder, skribent og forfatter og medvirker ofte i den offentlige debat. Senest udgav han i foråret 2019 bogen Konkurrencestatsministeren,

People: Team

BENTE SORGENFREY
Næstformand, FH

Bente Sorgenfrey er næstformand for Fagbevægelsens Hovedorganisation. Derudover er Bente formand for Nordiske Faglige Sammenslutning og vicepræsident for ETUC. Bente er tidligere formand for FTF (2003-2018). Bente er uddannet pædagog.                      

Bente.png
Mette.png

METTE WIER
Institutdirektør, DTU Management

Mette Wier er professor og institutdirektør for DTU Management, Institut for Teknologi, Ledelse og Økonomi og næstformand for DSEBs bestyrelse. Mette er forhenværende prodekan for Det Samfundsvidenskabelige Institut på Københavns Universitet. Mette er uddannet Cand. polit  og har en ph.d. i økonomi fra Københavns Universitet. 

BENEDETTA BARNI

MSc. 

Analytiker

Benedetta Barni er i sit sidste år som studerende i dobbelt grad fra Bocconi Universitet og Copenhagen Business School, hvor hun i øjeblikket er tilmeldt Msc. i Management of Creative Business Processes. Hendes forretningsbaggrund tillader hende at kombinere sine analytiske færdigheder med hendes personlige interesser i kreativitet og kommunikation. 

Benedetta_Barni_B%2526W_edited_edited.jp

CHRISTIAN MOTZFELDT
Bestyrelsesformand

 

Christian Motzfeldt er bestyrelsesformand for Better Energy, bestyrelsesformand for Greenland Holding og forhenværende administrerende direktør for Vækstfonden (2001-2019). Christian er uddannet cand. oecon fra Aarhus Universitet. 

Christian.png

VIL DU VÆRE MED?

Vi modtager ofte og gerne uopfordrede ansøgninger,

og du er velkommen til sende din til nomo@nordicmodelinstitute.com

Desværre har vi dog aktuelt ingen ledige stillinger at besætte

hos Nordic Model Institute. 

bottom of page